ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επέκταση συμβολαίου στον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υπογράφει το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ
Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υπογράφει το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ AEK FC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να βάζει την υπογραφή του έως το καλοκαίρι του 2026.

Επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Βασίλης Χατζηεμμανούηλ. Η Ένωση ανακοίνωσε πως ο 22χρονος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του έως το 2026.

Την περσινή σεζόν είχε 15 συμμετοχές με τη β' ομάδα της ΑΕΚ στη Super League 2, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του στις 23 Ιανουαρίου του 2022 στη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1999. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΚ, περνώντας από όλες τις ομάδες νέων. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός, αρχικά στους Αγίους Αναργύρους (2018-19) και στη συνέχεια στον Φωστήρα (2019-20).

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην ομάδα μας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και εντάχθηκε στο τιμ τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας. Τον περασμένο Ιανουάριο (23/1/2022) πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, στη νίκη της 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ