ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο ο Πινέδα, ατομικό ο Στάνκοβιτς

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα EUROKINISSI SPORTS

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα με τη Λαμία, καθώς ο Ορμπελίν Πινέδα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο, ενώ ο Στάνκοβιτς γυμνάστηκε ατομικά και του τοποθετήθηκαν ράμματα λόγω τραυματισμού στο χέρι. Αισιοδοξία ότι αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία για την πρεμιέρα της Super League. Ο Ορμπελίν Πινέδα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο.

Ατομικό ακολούθησε και ο Στάνκοβιτς, στον οποίο τοποθετήθηκαν ράμματα στον παράμεσο του αριστερού χεριού, λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, μαζί τους και ο Θεοδόσης Μαχαίρας που ακολούθησε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας.

Η εκτίμηση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι ότι τόσο ο Πινέδα όσο και ο Στάνκοβιτς θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση στο Αθανάσιος Διάκος. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ