ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για τον Άλεξ Σαντάνα, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για τον Άλεξ Σαντάνα, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα
Ο Άλεξ Σαντάνα @ 2023 JORGE SAINZ / AP IMAGES

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, Άλεξ Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2026.

Η ΑΕΚ έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχεδιασμό της για το ρόστερ της νέας χρονιάς και στη Βραζιλία αναφέρουν ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου μέσου Άλεξ Σαντάνα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Το δημοσίευμα της ge.globo αναφέρει ότι οι Βραζιλιάνοι δεν είναι βιαστικοί στο να τον παραχωρήσουν και θα το έκαναν μόνο αν ερχόταν ένα σημαντικό (για εκείνους) ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, όντως ο Σαντάνα έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

Η Ατλέτικο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς (είχε συνεργαστεί με τον νυν τεχνικό του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας) έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026. Με τη φανέλα της ο Σαντάνα έχει συνολικά 44 παιχνίδια με απολογισμό εννέα γκολ.

Στο παρελθόν πλην του περάσματός του στη Βουλγαρία είχε αγωνιστεί μόνο στη Βραζιλία με τις: Ιντερνασιονάλ, Κρισιούμα, Γκουαρανί, Παρανά και Μποταφόγκο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ