ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός με Ατρόμητο ο Φερνάντες, αγώνα δρόμου για Ολυμπιακό

Ο Πάολο Φερνάντες
Ο Πάολο Φερνάντες INTIME SPORTS

Ο Πάολο Φερνάντες θα χάσει δεδομένα την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ενώ θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής (05/02, 17.30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι συνεχίζεται με τον Αλμέιδα να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα.

Δεδομένα εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι τόσο ο Φερνάντες, όσο και ο Μοχαμάντι. Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης.

Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Novibet με τον Ολυμπιακό την επόμενη Πέμπτη (09/02, 20.30).

Στην αντίπερα όχθη ο Ιρανός αναμένεται να χάσει και τα δύο αυτά παιχνίδια με την είσοδό του στο κανονικό πρόγραμμα να αναμένεται σε περίπου 10 με 15 ημέρες.

Τέλος, στην προπόνηση της Τετάρτης (01/02) ο Μουκουντί έκανε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να έχει κάτι το ανησυχητικό με στόχο να προφυλαχτεί ενόψει της συνέχειας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ