ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής για την Λέστερ ο Τσιγκρίνσκι

Οι παίκτες της ΑΕΚ κάνουν προπόνηση παραμονή του αγώνα με την  Λέστερ για το Europa League
Οι παίκτες της ΑΕΚ κάνουν προπόνηση παραμονή του αγώνα με την Λέστερ για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/10, 22:00) κόντρα στην Λέστερ, από την οποία έμεινε εκτός -όπως αναμενόταν- ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Μπράγκα και αυτό αποδείχτηκε πως δεν ήταν επιπόλαιο αφού τον έθεσε νοκ-άουτ τόσο από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα όσο και από την επικείμενη μάχη της ΑΕΚ με την Λέστερ για το Europa League.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την κιτρινόμαυρη αποστολή για τον αγώνα με την αγγλική ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και από αυτήν απουσιάζει ο τραυματίας Ουκρανός στόπερ καθώς επίσης και οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης και Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λέστερ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ