ΑΕΚ

ΑΕΚ: Είκοσι χιλιάδες φίλοι της Ένωσης έκλεισαν θέση στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Φίλαθλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Φίλαθλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ήδη είκοσι χιλιάδες φίλοι της Ένωσης έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζονται και ήδη μαζί με τα διαρκείας έχουν κλείσει θέση για τα ΟΑΚΑ 20 χιλιάδες φίλοι της Ένωσης, μαζί φυσικά με τα εισιτήρια διαρκείας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ρυθμός πώλησης των εισιτηρίων ήταν "χαμηλός", ωστόσο σήμερα (01/12) ανέβηκε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Από εκεί και πέρα από την προπώληση των εισιτηρίων θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξουν και άλλες θύρες πλην του κάτω διαζώματος, όπως συνέβη με τον Άρη ή θα χρειαστεί να ανοίξουν θύρες και στο πάνω διάζωμα, όπως έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ