ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν θέλει άλλο τον Ινσούα

Ο απογοητευμένος Εμάνουελ Ινσούα
Ο απογοητευμένος Εμάνουελ Ινσούα EUROKINISSI SPORTS

Μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ μπαίνει σε διαδικασία να λύσει τη συνεργασία της με τον Αργεντινό αριστερό μπακ Εμανουέλ Ινσούα. Τα πράγματα δεν είναι ωστόσο τόσο εύκολα όσο θα ήθελε..

Ένα λάθος του περασμένου καλοκαιριού, το οποίο εμείς το είχαμε επισημάνει όταν αποκαλύψαμε την εισήγηση του Ίλια Ίβιτς για την απόκτηση του Σέρβου αριστερού μπακ Μλαντένοβιτς αντί του Αργεντινού Ινσούα, προσπαθεί να διορθώσει η ΑΕΚ.

Η απόκτηση του αργεντινού πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού,πάρθηκε μετά από εισήγηση του νυν στελέχους του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας Γιάννη Παπαδόπουλου και αυτή η απόφαση αποδεικνύεται παντελώς λανθασμένη. Μετά και την τελευταία απογοητευτική εμφάνιση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Ασφαλώς αυτή η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, από τη στιγμή που το περασμένο καλοκαίρι και δίχως να ακουστεί η άποψη του πρώην τεχνικού διευθυντή της ομάδας, πάρθηκε η απόφαση να δοθεί στον Ινσούα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας αντί 450.000 ευρώ το χρόνο. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι μόνο εύκολο δεν είναι το να πει η Ένωση ότι τελειώνει μαζί του, ειδικότερα τώρα που δεν υπάρχει στην ομάδα και ο απολύτως επαρκής άνθρωπος για να κάνει αυτή τη δουλειά.

Αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του ήταν και εκείνη του Παουλίνιο ο οποίος ωστόσο έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και ήταν πολύ εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή με την καταβολή των μισών χρημάτων που θα έπαιρνε για το επόμενο εξάμηνο, ώστε να αδειάσει τη γωνιά στην ΑΕΚ.

Τώρα θα γίνει μία προσπάθεια ώστε να αντιληφθεί ο ποδοσφαιριστής πως δεν θα υπολογίζεται στη συνέχεια μήπως και έτσι προκύψει μία κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου. Έχει ενδιαφέρον πάντως να ακούσουμε κάποια στιγμή και τη γνώμη του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, διαπιστώνει καταστάσεις τραγελαφικές να συμβαίνουν εντός αυτής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ