ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν μένει στην Αλδοσίβι ο Ινσούα και επιστρέφει για να φύγει ξανά

Ο Εμάνουελ Ινσούα
Ο Εμάνουελ Ινσούα EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν θα παραμείνει στην Αλδοσίβι, καθώς ο σύλλογος της Αργεντινής δεν ήρθε σε επαφή με την ΑΕΚ για να τον διατηρήσει και μετά το πέρας του δανεισμού του.

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο οποίος αναμένεται να απασχολήσει τις προσεχείς ημέρας τον κιτρινόμαυρο οργανισμό.

Ο δανεισμός του Αργεντινού αριστερού μπακ εκπνέει τον Δεκέμβριο, ωστόσο η Αλδοσίβι δεν έχει εκφράσει την επιθυμία της να ανανεώσει τον δανεισμό του, με αποτέλεσμα αυτός να επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο η επιστροφή του θα είναι προσωρινή, καθώς από την ΑΕΚ και τον Αργύρη Γιαννίκη δεν υπολογίζεται. Ήδη στο ρόστερ υπάρχουν τρεις αριστεροπόδαροι ακραίοι αμυντικοί (Μοχαμάντι, Χατζισαφί και Μιτάι), ενώ υπάρχουν και οι μικρότεροι της δεύτερης ομάδας.

Επομένως θα κληθεί να βρει νέα ομάδα τον Ιανουάριο και το μόνο ερώτημα είναι η φόρμουλα που θα βρεθεί (αν θα φύγει μόνιμα ως ελεύθερος ή με πώληση ή με νέο δανεισμό). Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ