ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς στην Τούμπα

Ο Βράνιες πασάρει σε αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Βράνιες πασάρει σε αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίες Αραούχο, Άμραμπατ, Σάκχοβ, Γαλανόπουλο και τους Βράνιες, Στάνκοβιτς που έμειναν εκτός.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι των πρώτων προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (19/1, 19:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από τον SPORT24) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Ένωση έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς αλλά και δύο κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 48 ώρες με αρκετούς παίκτες να είναι εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίες Αραούχο, Άμραμπατ, Σάκχοβ, Γαλανόπουλο, Στάνκοβιτς και τους Βράνιες, Τάνκοβιτς που έμειναν εκτός.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός και ο Ουκρανός μέσος αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Γιαννίκης δεν ήθελε να ρισκάρει οτιδήποτε.

Από εκεί και πέρα ο Στάνκοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ενώ την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χρήστος Γιούσης, που αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για το παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

λοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Σέρχιο Αραούχο και Ζίγκα Λάτσι γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν και οι Νόρντιν Άμραμπατ (μυϊκή κάκωση στην κνήμη), Γιεβχέν Σάκχοφ (κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία). Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτές βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ