ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χάνει το παιχνίδι με τον Άρη ο Λιβάι Γκαρσία, λίγες πιθανότητες ο Άμραμπατ

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Βόλο
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε μαγνητική στην αυχενική μοίρα, η οποία έδειξε ότι υπέστη κάκωση. Την Τέταρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις στον ώμο ο Άμραμπατ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός χάνει το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι ούτε με το μέρος του Μαροκινού μεσοεπιθετικού.

Πύρρειος νίκη φαίνεται ότι πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη κάκωση στην αυχενική μοίρα και θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ αγώνα δρόμου κάνει και ο Νορντίν Άμραμπατ ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τετάρτη (27/10).

Ο Λιβάι Γκαρσία είχε τραυματιστεί σε εναέρια μονομαχία με τον Ρομέρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και εκεί του δόθηκε το "ΟΚ" για να τα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Άμραμπατ χτύπησε στον ώμο σε διεκδίκηση με τον Κλέιμαν και έγινε και αυτός αναγκαστική αλλαγή.

Οι πιθανότητες να δώσει και αυτός το "παρών" με τον Άρη δεν είναι με το μέρος του, καθώς έχει υγρό στον ώμο. Από εκεί και πέρα, ο Ντάρκο Γέβτιτς γυμνάστηκε ατομικά, ενώ οι Γιώργος Θεοχάρης και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τρίτη η ομάδα θα έχει ρεπό, ενώ την Τετάρτη η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί. Μετά την προπόνηση το βράδυ ο Αντρέ Σιμόες θα παραθέσει γεύμα σε όλη την ομάδα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ