ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρκετά σοβαρό το πρόβλημα του Γέβτιτς

Ο Ντάρκο Γέβτιτς θα λείψει καιρό από τη δράση
Ο Ντάρκο Γέβτιτς θα λείψει καιρό από τη δράση EUROKINISSI

Ο Ελβετός μέσος της ΑΕΚ Ντάρκο Γέβιτς αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος της επόμενης διακοπής του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς στάθηκε άτυχος στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς υπέστη ζημιά στην ποδοκνημική, η οποία τελικά δεν είναι τόσο απλή. Δεν πρόκειται για πολύ σοβαρό πρόβλημα, όμως δεδομένα θα μείνει εκτός μάχης από τους αγώνες του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο και στον Άρη, μάλλον και περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ελβετός μέσος με δυσκολία πατάει το πόδι του αυτές τις μέρες και πρέπει να ακολουθήσει κύκλο θεραπείας πολλών ημερών (ή και εβδομάδων), προκειμένου σταδιακά να επιστρέψει σε χαλαρό ρυθμό προπόνησης μέσω ατομικού προγράμματος.

Τούτο συνεπάγεται ότι χάνει σίγουρα τα δύο επόμενα ματς της ομάδας, κατά πάσα πιθανότητα δε και εκείνο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, στις 6 Νοεμβρίου.

Το πιο πιθανό σενάριο προσδιορίζει την επιστροφή του στη δράση μετά το τέλος της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων - η Ελλάδα επί παραδείγματι αγωνίζεται στις 11/11 με την Ισπανία και στις 14/11 με το Κόσοβο. Άρα μιλάμε για μια απουσία που θα φτάσει τον ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες μας, ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος για να παίξει ξανά στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στις 21 Νοεμβρίου, προερχόμενος βέβαια από μακρά απουσία.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ