ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρέσει ο Ελίασον για τα εξτρέμ

Ο Νίκλας Ελίασον με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι
Ο Νίκλας Ελίασον με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι © 2020 PETER CZIBORRA / POOL REUTERS / AP IMAGES

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού της Νιμ, Νίκλας Ελίασον, για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Μπορεί στην ΑΕΚ άπαντες να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επαναληπτικό με τη Βέλεζ Μόσταρ, ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας για την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο συνεχίζουν να "ψάχνονται" για την ενίσχυση στο ρόστερ.

Εκτός από τα δύο άκρα της άμυνας, οι ιθύνοντες την Ένωση θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα και στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στα "ραντάρ" και έχουν ψαχτεί για την περίπτωσή του, είναι αυτό του 25χρονου Βραζιλιάνικης καταγωγής, Σουηδού μεσοεπιθετικού Νίκλας Ελίασον, της Νιμ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με του Γάλλους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Την περσινή σεζόν όπου η ομάδα αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία και γνώρισε τον υποβιβασμό, ο Ελίασον αγωνίστηκε 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό από τέσσερα γκολ και ασίστ. Έχει ήδη καταγράψει επίσημη συμμετοχή και για την τρέχουσα σεζόν, για τη Ligue 2.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ