ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρχίζει τη Δευτέρα (26/7) η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λαμία
Οι οπαδοί της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λαμία EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως απ' τη Δευτέρα 26 Ιουλίου ξεκινάει η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζον 2021-22, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προτίμησης των παλαιών κατόχων.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (26/7) αρχίζει η ελεύθερη διάθεση των διαρκείας , μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προτίμησης των παλαιών κατόχων.

Λόγω της αναμέτρηση με τη Μόσταρ, δεν θα διατίθενται στις 28 και 29 Ιουλίου. Η κυκλοφορία των διαρκείας της ΑΕΚ προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς, καθώς ήδη έχουν πωληθεί 6.000.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Με φόντο το ΟΑΚΑ και τον αγώνα της Πέμπτης με την Βελέζ Μόσταρ, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχίζει από αύριο Δευτέρα 26 Ιουλίου η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζον 2021-22, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προτίμησης των παλαιών κατόχων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με όλες τις απαραίτητες προβλέψεις εναρμόνισης με την ΚΥΑ για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, μπορεί πλέον να γίνεται από αύριο και ηλεκτρονικά μέσω του site της ομάδας μας www.aekfc.gr

Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και το τι πρέπει να προσέξετε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στις 28 και 29 Ιουλίου, λόγω του ευρωπαϊκού μας αγώνα στο ΟΑΚΑ με τη Βελέζ Μόσταρ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22!

Πλησιάζει η ημέρα που -με απόλυτο σεβασμό στις υγιειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας- θα είμαστε και πάλι μαζί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ