ΑΕΚ

ΑΕΚ: Άρχισε τρέξιμο ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία σε προπόνηση στα Σπάτα
Ο Λιβάι Γκαρσία σε προπόνηση στα Σπάτα PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον Βόλο, δείχνοντας ότι προοδεύει η κατάστασή του και ότι πλησιάζει η μέρα που θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Αργύρη Γιαννίκη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, πλην των γνωστών προβλημάτων.

Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα ωστόσο επέστρεψε στο γήπεδο και άρχισε να κάνει τρέξιμο, δείχοντας ότι η κατάστασή του βελτιώνεται. Το βίντεο είναι από την επίσημη κοινότητα της Ένωσης στο Viber. Υπενθυμίζεται ότι ο Λιβάι υπέστει κάκωση στην αυχενική μοίρα.

Φυσικά είναι απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβει το ματς με τους κίτρινους, καθώς η επιστροφή του όπως και των Άμραμπατ και Γέβτιτς, υπολογίζεται μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Ο Ελβετός μέσος μαζί με τον Γιώργο Θεοχάρη ακολούθησαν θεραπεία. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00 το πρωί.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ