ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρχηγική ομιλία Σιμόες για πρωταθλητές ή losers

Ο Αντρέ Σιμόες με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αντρέ Σιμόες με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ Αντρέ Σιμόες, πήρε το λόγο στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να επιλέξουν τι θέλουν να είναι. Τι είπε ο Μιλόγεβιτς.

Ο Αντρέ Σιμόες είναι ένας από τους πιο vocal ποδοσφαιριστές των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, εκείνος που εμφανίζεται μπροστά για να μιλήσει σε δύσκολες καταστάσεις, ακόμα και για να ''μαλώσει'' τους συμπαίκτες και τον εαυτό του.

Ο Πορτογάλος μέσος πήρε την πρωτοβουλία στην προπόνηση της Δευτέρας (27/9) να μιλήσει στα αποδυτήρια, λέγοντας μεταξύ άλλων: ''Πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά τώρα που είναι η αρχή. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή losers; Είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια εικόνα; Όλοι μας πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος και να πάρουμε αποφάσεις για την ομάδα''.

Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και της ευθύνης για την πορεία της ομάδας, είπε: ''Έγιναν πολλά λάθη, χάσαμε πολλές μονομαχίες. Πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί και να το αλλάξουμε όλο αυτό.

Θέλω να μου πείτε τι πιστεύετε ότι φταίει γι’ αυτή την εικόνα μας. Να αφήσουμε τους εγωισμούς. Όλοι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Να παλεύει ο καθένας για τον συμπαίκτη του. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είτε καλοί παίκτες. Ενωμένοι πρέπει να είμαστε. Ενωμένοι πρέπει να τα αλλάξουμε όλα''.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ