ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Κυριακή (16/05) η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή, ως είθισται στην τελευταία προπόνηση πριν από έναν αγώνα, για το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς επέλεξε να το κάνει αύριο (16/05) στο πρόγραμμα "ενεργοποίησης" που θα γίνει στα Σπάτα. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Αλμπάνη κόντρα στους κίτρινους.

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (16/05, 19:30, Novasports 3, LIVE SPORT 24) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να μην ανακοινώσει την τελευταία αποστολή της χρονιάς.

Μάλιστα ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ζήτησε όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο, ακόμα και αυτοί που δεν μπήκαν στην αποστολή.

Αυτό θα το κάνει στο αυριανό (16/05) χαλαρό πρόγραμμα της "ενεργοποίησης" στα Σπάτα. Εκεί θα κριθεί αν θα είναι και ο Αλμπάνης στην αποστολή, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου και θα καταλύσουν για σήμερα. Στη σημερινά προπόνηση, οι Ζίγκα Λάτσι και Βεντάντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο ακολούθησε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ