ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τη Σεπαχάν ο Χατζισαφί

Ο Χατζισαφί σε παιχνίδι της Super League με τη φανέλα του Πανιωνίου
Ο Χατζισαφί σε παιχνίδι της Super League με τη φανέλα του Πανιωνίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στην ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Εχσάν Χατζισάφι ολοκλήρωσε τις υποχρέωσεις του με τη Σεπαχάν για το ιρανικό πρωτάθλημα και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για την έλευσή του στην ΑΕΚ.

Ο 31χρονος Ιρανός ακραίος αμυντικός, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στη χώρα μας (30/07) σύμφωνα με ιρανικό δημοσίευμα, αποχαιρέτισε την πρώην ομάδα του, με ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Χατζισαφί ανέφερε στο μήνυμά του: "Ευχαριστώ για όλα τον μεγάλο σύλλογο Σεπαχάν, όπου ήταν πάντα τιμή για μένα να παίζω για εκείνον. Όλους τους οπαδούς.

Η υποστήριξή σας με έκανε να προοδεύσω στο ποδόσφαιρο και να φτάσω εκεί που είμαι τώρα. Ελπίζω να μπόρεσα να ανταποκριθώ στην αγάπη σας όπως της αξίζει.

Το να αποχαιρετήσω τη Σεπαχάν και το σπίτι μου ήταν πάντα δύσκολο για μένα, αλλά την επόμενη σεζόν, έμελλε να μην υπηρετήσω την ομάδα. Η καρδιά μου όμως θα χτυπάει πάντα για την Σεπαχάν. Εύχομαι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιτυχίες, αντίο Σεπαχάν".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ