ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού ο Ανσαριφάρντ

Ο Ανσαριφάρντ δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Άρης - ΑΕΚ για την Super League Interwetten.
Ο Ανσαριφάρντ δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Άρης - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τον ΠΑΟΚ (24/1, 19:30).

Με προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (15/1) για την ΑΕΚ μετά από τη νίκη επί του Άρη με 0-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους κιτρίνους, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Έτσι, σίγουρα θα χάσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (17/1, 21:30), όπως και το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα, ενώ θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/1, 19:30).

Σε αναμονή οι άνθρωποι της Ένωσης για τον Ιονούτ Νεντελτσιάρου, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι θλάσης. Θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο αργά το απόγευμα της Παρασκευής (15/1), ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του.

Πλην του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (16/1, 18:00).

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ