ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδιανόητο! Ο Ζέκα τραυματίστηκε ξανά σοβαρά στο γόνατο ένα χρόνο παρά μία μέρα μετά τη ρήξη χιαστού

Αδιανόητο! Ο Ζέκα τραυματίστηκε ξανά σοβαρά στο γόνατο ένα χρόνο παρά μία μέρα μετά τη ρήξη χιαστού
TWITTER

Ο Ζέκα αποχώρησε πάνω σε φορείο από τον αγώνα της Κοπεγχάγης κόντρα στην Άαρχους, με σοβαρό τραυματισμό το γόνατο, ένα χρόνο ύστερα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Οκτωβρίου 2021, όταν ο Ζέκα υπέστη ρήξη χιαστού κι έμεινε εκτός δράσης για δέκα μήνες. Ένα χρόνο παρά μία ημέρα αργότερα, ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κατά τα φαινόμενα, στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Άαρχους.

Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Superliga έφτανε στο τέλος του και ο Γιάκομπ Νέεστρουπ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Κοπεγχάγης, είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές.

Ο Ζέκα τραυματίστηκε κι έμεινε στο έδαφος με πόντους και συνειδητοποίηση ότι κάνει σοβαρό συνέβη στον γόνατό του.

Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του "Πάρκεν" πάνω σε φορείο και καταχειροκρούμενος, με την αγωνία ζωγραφισμένη στους ανθρώπους των γηπεδούχων για τον αρχηγό τους.

"Είναι τραγικό. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι μας κόστισ λόγω του Κάρλος. Ο τραυματισμός μοιάζει σοβαρός, αλλά τώρα πρέπει να δούμε τις επόμενες ημέρες. Αυτήν τη στιγμή η πρόγνωση δεν είναι θετική και φυσικά μας επηρεάζει όλους. Είναι ο τέλειος αρχηγός και έκανε τα πάντα σε προχωρημένη ηλικία, ώστε να επιστρέψει από ένα σοβαρό τραυματισμό. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σταυρώσω τα δάχτυλα, όμως δεν δείχνει καλή η κατάσταση", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Κοπεγχάγης.

"Θα ήμουν επηρεασμένος όποιος κι αν πάθαινε έναν φαινομενικά σοβαρό τραυματισμό, όμως ο Κάρλος πέρασε από μία δύσκολη διαδικασία και ήταν εκπληκτικός που επέστρεψε τόσο καλά σε τόσο μεγάλη ηλικία".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ