ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Αδερφός Μαραντόνα: "Ο Ντιέγκο δεν είχε την τύχη του Μέσι"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, προπονητή της Αργεντινής, στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα στο Μουντιάλ
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, προπονητή της Αργεντινής, στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα στο Μουντιάλ © 2010 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λάλο, μίλησε στην Mundo Deportivo για τον θρύλο της Αργεντινής, τονίζοντας πως συγκριτικά με τον Λιονελ Μέσι στάθηκε πιο άτυχος.

Η Μπόκα Τζούνιορς αναμετρήθηκε με την Μπαρτσελόνα στο Maradona Cup σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Mrsool Park" του Ριάντ, προς τιμήν του πρώην θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος είχε φόρεσε τις φανέλες των δύο ομάδων.

Ο αδερφός του θρύλου της Αργεντινής, Λάλο Μαραντόνα, στη συνέντευξή του στην καταλανική Mundo Deportivo σχολίασε τη διαφορά μεταξύ του Ντιέγκο και του Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στάθηκε πιο τυχερός στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο Λάλο υποστήριξε ότι ο Τσάβι θα επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στις επιτυχίες και στο επίπεδο που ήταν ο καταλανικός σύλλογος: "Στηρίζω πολύ την Μπαρτσελόνα και χρειάζονται έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει τον Τσάβι να διαμορφώσει ό,τι έχει στο γήπεδο.

Ο Ντιέγκο ήταν ένας ποδοσφαιριστής με πολλή επιθυμία να δείχνει πράγματα μέρα με τη μέρα, να βελτιώνεται, να παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο, να είναι πάντα ηγέτης στο γήπεδο. Αυτό τον χαρακτήριζε, να παλεύει για τους συμπαίκτες του, για τα χρήματά τους και να βοηθάει κάθε άνθρωπο που το χρειαζόταν.

Για μένα ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος, όπως και ο Λίο. Είναι διαφορετικές εποχές, ο Λίο έχει όλα τα ρεκόρ γιατί αγωνίστηκε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ενώ ο αδερφός μου δεν ήταν τόσο τυχερός. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ο αδερφός μου είχε διαφορετικό πνεύμα, ήταν πιο θαρραλέος, ώθησε την ομάδα, επηρέασε με την προσωπικότητά του και σε αυτό διαφέρει από τον Λίο. Αλλά για μένα, ο Λίο, είναι σήμερα ο καλύτερος στον κόσμο. Μου αρέσει να τον βλέπω και όπου κι αν πάει, όλοι οι Αργεντινοί θα είναι μαζί του".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ