ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αχμέντ Χασάν: "Το μυστικό είναι να μη σταματάς να πιστεύεις"

Αχμέντ Χασάν: "Το μυστικό είναι να μη σταματάς να πιστεύεις"

Να παίζει με σπουδαίους αντιπάλους θέλει ο Χασάν Μάρτιν, ο "χρυσός" σκόρερ του Ολυμπιακού, γιατί όπως δήλωσε "αυτό είναι το ποδόσφαιρο". Δείτε όσα είπε ο Αιγύπτιος στην κάμερα της Cosmote TV (VIDEO).

Έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο, διότι θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να ανταγωνίζεται τους πάντες, δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν λίγη ώρα μετά από το "χρυσό" γκολ απέναντι στην Αϊντχόφεν που έστειλε τους Πειραιώτες στους 16 του UEFA Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν:

"Είναι μια σπουδαία βραδιά, το να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση είναι ιδιαίτερο. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βγούμε από το γήπεδο χαρούμενοι. Απλώς πιστεύω, πιστεύω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μιλήσαμε, είπαμε ότι δεν τελείωσε κάτι στο πρώτο μέρος, παλέψαμε, πιστεύαμε, είχαμε ευκαιρίες, δεν ήμασταν τυχεροί αλλά δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε. Αυτό είναι το μυστικό. Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει να παίζω με μεγάλους αντιπάλους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν είσαι μεγάλος σύλλογος πρέπει να ανταγωνίζεσαι οποιονδήποτε, θα είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ