ΒΟΛΟΣ

Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, σε στιγμιότυπο από ποδοσφαιρική αναμέτρηση
Ο Αχιλλέας Μπέος σε στιγμιότυπο από ποδοσφαιρική αναμέτρηση EUROKINISSI

Σε νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς βρέθηκε (μετά από τρίτο τεστ) θετικός στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Αχιλλέας Μπέος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Ο δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος εξήγησε ότι χρειάστηκε τρίτο τεστ, καθώς τα δύο πρώτα ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα να παραμένει κλινήρης σε νοσοκομείο χωρίς πάντως να έχει συμπτώματα.

"Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό. Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας" αναφέρει στη δημοσίευσή του ο Μπέος.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ