ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ 0-1: Με Καστάνιος προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αχέροντα Καναλακίου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αχέροντα Καναλακίου EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με εκτέλεση πέναλτι του Καστάνιος στο 25'.

Πέρασε από την Πρέβεζα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου χάρη σε γκολ του Καστάνιος και πήραν την πρόκριση για τη φάση των 16.

Ο ΟΦΗ απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Καμάου κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστάνιος. Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, ενώ στο 67' είχαν ευκαιρία με σουτ του Γρίβα, με την μπάλα ωστόσο να περνάει άουτ. Ο Αχέροντας έχασε ευκαιρία στο 80' με τον Βέρμπη να μην βρίσκει δίχτυα σε κενή εστία. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρόκριση.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης (37' Ντατίδης), Καππιάς, Παπανίκου, Ζδραβός, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσαούσης.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς (46' Μεγιάδο), Ναμπί, Γκαγιέγκος (46' Λυμπεράκης), Καμάου, Καστάνιος, Φαν Ντάινεν.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

Ολόκληρος ο αγώνας

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ