ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ABC: "Ο Βαράν πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 58 εκατομμύρια ευρώ"

Ο Ραφαέλ Βαράν σε ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα | 18 Δεκεμβρίου 2019
Ο Ραφαέλ Βαράν σε ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα | 18 Δεκεμβρίου 2019 @ 2019 LBERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ είναι έτοιμες να γράψουν τον επίλογο στο σίριαλ του Ραφαέλ Βαράν, με την ισπανική ιστοσελίδα "ABC" να αποκαλύπτει πως έφτασαν σε συμφωνία για να ντυθεί στα κόκκινα ο Γάλλος στόπερ έναντι 58 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα βήμα φαίνεται πως χωρίζει πλέον τον Ραφαέλ Βαράν από το να αφήσει την Μαδρίτη μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ και να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "ABC", οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ευτυχή κατάληξη για τους Άγγλους, με τους μερένγκες να αποδέχονται πρόταση ύψους 58 εκατομμυρίων ευρώ για να συναινέσουν στην αποχώρηση του Βαράν από την ισπανική πρωτεύουσα.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει μάλιστα πως ο 29χρονος Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους διαβόλους που θα του αποφέρει 12 εκατομμύρια ως ετήσιες απολαβές, πέντε περισσότερα από όσα του προσέφερε η Ρεάλ για κάθε χρόνο συνεργασίας αν ανανέωνε μαζί της.

Σημειώνεται πως σε αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη, ο Βαράν έχει γράψει ήδη 360 ματς με τους μερένγκες, με τους οποίους έχει κατακτήσει μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ 18 τίτλους, εκ των οποίων 4 Champions League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ