ΑΕΚ

A Bola: "Προσφυγή του Σιμάο στη FIFA κατά της ΑΕΚ"

Ο Νταβίντ Σιμάο με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Νταβίντ Σιμάο με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "A Bola", ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ, μέσω της οποίας ζητάει να μείνει ελεύθερος, καταγγέλλοντας κακή εργασιακή συμπεριφορά.

Η ΑΕΚ, πέρα από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Βέλεζ, καλείται να διαχειριστεί κι έναν άλλο "βραχνά", καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "A Bola", ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος χαφ ζητάει να μείνει ελεύθερος, κατηγορώντας την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ για κακή εργασιακή συμπεριφορά, ενώ δεν του παρείχε και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, όπως όριζε το συμβόλαιό του.

Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει την ΑΕΚ πριν προσφύγει στη FIFA ότι δέχεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος, λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του παίκτη, η Ένωση αρνήθηκε την πρόταση και προέβαλε, μάλιστα, και εξωφρενικές απαιτήσεις που χάλασαν τη μεταγραφή του στην Πάσος Φερέιρα.

Ο 31χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και γίνονταν προσπάθειες για να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η λύση θα δοθεί στα δικαστήρια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει αντίδραση κι από την πλευρά της Ένωσης.

Ο Σιμάο ανήκει από το καλοκαίρι του 2019 στην ΑΕΚ, μετρώντας μόλις επτά συμμετοχές. Μετά το πρώτο εξάμηνο, δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Χάποελ Μπερ Σεβά και Μορεϊρένσε, αλλά οι δύο ομάδες δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ