ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

A Bola: "Αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ, συμφώνησε με την Σπόρτινγκ ο Ματέους Ρέις"

Ο Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Μπαΐα στον αγώνα με την Εστουδιάντες
Ο Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Μπαΐα στον αγώνα με την Εστουδιάντες Ⓒ 2017 JOHN RAOUX/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έχει βρει σε όλα με τον Ματέους Ρέις, ο οποίος αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ως στόχος του ΠΑΟΚ παρουσιαζόταν ο Ματέους Ρέις. Όπως ανέφερε η Record ο Δικέφαλος μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του 25χρονου Βραζιλιάνου της Ρίο Άβε στη Σπόρτινγκ και προσπαθεί να αποκτήσει για αντί-Γιαννούλη τον Βραζιλιάνο άλλοτε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της A Bola, ο Ρέις τα βρήκε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για συμβόλαιο διάρκειας έως το 2025, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να θεωρείται παίκτης των Λιονταριών και απομένει μόνο να φανεί πότε θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Ρέις, σύμφωνα με την A Bola, αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, όμως δεν έχει ακόμη δοθεί το πράσινο φως από τη Ριό Άβε.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με την Ρίο Άβε, αν και δεν βρίσκεται στην πρώτη ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχει καταγράψει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

ⓒ 2017 John Raoux/Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ