ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: "Πάντα στα πλάνα της Μπενφίκα ο Σεμέδο"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρουμπέν Σεμέδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola, εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα της Μπενφίκα, η οποία επιμένει να αποκτήσει τον 26χρονο Πορτογάλο.

Η Μπενφίκα αν και γνωρίζει πως η υπόθεση του Ρουμπέν Σεμέδο δε θα είναι εύκολη, δεν είναι διαθετειμένη να καταθέσει τα όπλα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα A Bola.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει απασχολήσει αρκετό καιρό τους ανθρώπους της Μπενφίκα, οι οποίοι παρά τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν, επιμένουν να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό.

Η μεγαλύτερη δυσκολία, ωστόσο, που καλείται να ξεπεράσει η Μπενφίκα είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 10.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, οι "Αετοί της Λισαβόνας" θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με τη μεταγραφική περίοδο να τελειώνει στις 6 Οκτωβρίου.

Η θέληση των ανθρώπων της πορτογαλικής ομάδας να αποκτήσουν τον Σεμέδο είναι αναμφίβολα μεγάλη, μένει να δούμε ωστόσο, πόσο μεγάλη θα είναι και μια πιθανή νέα προσφορά των Πορτογάλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ