ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα flight mode των Χάουαρντ και Ριμάντο

Recife, Brazil - Wednesday, June 25, 2014: The USMNT trains for it's match with Germany in the 2014 World Cup.
Recife, Brazil - Wednesday, June 25, 2014: The USMNT trains for it's match with Germany in the 2014 World Cup. ISIPHOTOS.COM

Την ώρα που ο Αμερικανός γκολκίπερ, Τιμ Χάουαρντ, ταξίδευε στην A Class, ο συμπατριώτης του τερματοφύλακας, Νικ Ριμάντο, επέλεξε την οικονομική θέση! (TWEETS)

Οι δύο τερματοφύλακες της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Τιμ Χάουαρντ και Νικ Ριμάντο διανύουν το 36ο έτος της ηλικίας τους! Έχουν, μεν, τα ίδια χρόνια, αλλά φαίνεται πως διαφέρουν στις συνήθειες τους! Ο πρώτος έχει ακριβά γούστα, ενώ ο δεύτερος διάγει λιτό βίο! Τουλάχιστον, όσον αφορά τις μετακινήσεις τους κατά την προσέλευση τους στις υποχρεώσεις για το παιχνίδι με το Μεξικό, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Με την επιβίβαση του στο αεροπλάνο, ο Χάουαρντ ανάρτησε στο Twitter μία φωτογραφία, όπου διακρίνεται σε κάθισμα της πρώτης θέσης, με ένα ρολόι ρόλεξ 8.250 λιρών και με μία τσάντα Λουί Βιτόν. "Καθεστώς πτήσης... Επόμενη στάση, Λος Άντζελες" έγραψε στο post του.

Ο φίλος τους και "ανταγωνιστής" του, Νικ Ριμάντο, δεν άφησε ασχολίαστη τη φωτογραφία και postαρε τη δική του κατάσταση στο αεροπλάνο, taggάροντας τον Χάουαρντ! Ο Ριμάντο απεικονίζει την οικονομική θέση και ένα απλό τζιν παντελόνι, αναδεικνύοντας την αντίθεση με το VIP ταξίδι του Χάουαρντ!

Εάν ο Χάουαρντ εκτίμησε το χιούμορ του Ριμάντο, μάλλον θα το διαπιστώσουμε από τις ειδήσεις που θα προκύψουν από τις προπονήσεις των ΗΠΑ. Στην περίπτωση που δεν διαβάσουμε για καυγά των δύο γκολκίπερ, όλα θα είναι εντάξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ