ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Ιμπραχίμοβιτς

Στους Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Ιμπραχίμοβιτς
AP PHOTO/TIM IRELAND

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θα είναι η επόμενη ομάδα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Σουηδό επιθετικό να αγωνίζεται ακόμα και στο ντέρμπι της πόλης, σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Κάτοικος Αμερικής θα γίνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με το " Sports illustrated", καθώς ο Σουηδός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, ο Ιμπραχίμοβιτς είχε πάρει την άδεια του Ζοζέ Μουρίνιο για την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ.

Πηγές που επικαλείται το αμερικανικό μέσο αναφέρουν πως ο 36χρονος έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν του 2019, το οποίο αναμένεται να του προσφέρει ετήσια έσοδα 1.200.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως την Παρασκευή σε ολοσέλιδο αφιέρωμα στους "Los Angeles Times". Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Νότια Καλιφόρνια την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Ο πρώην παίκτης των Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν-Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει ανακάμψει από τον σοβαρό τραυματισμό του, πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της 31ης Μαρτίου μεταξύ των Λος Άντζελες Γκάλαξι και Λος Άντζελες FC.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ