ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο MLS ξεκινούν μεμονωμένες προπονήσεις από 6 Μαΐου

Στο MLS ξεκινούν μεμονωμένες προπονήσεις από 6 Μαΐου

Στους ποδοσφαιριστές του MLS δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν προαιρετικές προπονήσεις από τις 6 Μαΐου. Το πρωτόκολλο υγείας που πρέπει να ακολουθήσει κάθε κλαμπ.

Το MLS ανακοίνωσε ότι από τις 6 Μαΐου, οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να πραγματοποιούν μεμονωμένες προπονήσεις σε ανοικτό χώρο, σε συμμόρφωση με λεπτομερή πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας που δημιουργήθηκαν κατόπιν συνεννόησης με ειδικούς ιατρικών και μολυσματικών ασθενειών.

Επιτρέποντας στους παίκτες να χρησιμοποιούν χώρους που λειτουργούν ομαδικά για μεμονωμένες προπονήσεις, οι ομάδες του MLS θα είναι σε θέση να παρέχουν ένα ελεγχόμενο περιβάλλον που θα εξασφαλίζει την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και των μέτρων κοινωνικής απόστασης για παίκτες και προσωπικό.

Από εκεί και πέρα, το μεμονωμένο πρωτόκολλο προπόνησης απαγορεύει την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των αποδυτηρίων και των γυμναστηρίων. Τα γυμναστήρια και οι αίθουσες προπόνησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από παίκτες που λαμβάνουν μετεγχειρητική θεραπεία και θεραπεία αποκατάστασης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού κάθε συλλόγου.

Πριν από την έναρξη οποιωνδήποτε μεμονωμένων προπονήσεων, κάθε ομάδα πρέπει να υποβάλει στο MLS ένα ειδικό σχέδιο, στο οποίο θα περιγράφεται πώς η ομάδα θα εφαρμόσει πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να έχουν απολυμανθεί πριν από κάθε προπόνηση μπάλες, κώνοι, δίχτυα. Θα υπάρχουν σταδιακές αφίξεις και αναχωρήσεις παικτών και προσωπικού, με καθορισμένες θέσεις στάθμευσης για τη διατήρηση της μέγιστης απόστασης μεταξύ των οχημάτων. Ο κάθε παίκτης θα χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό από τον χώρο στάθμευσης στο γήπεδο και πάλι κατά την επιστροφή στον χώρο στάθμευσης.

Το προσωπικό θα χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό ατομικής προστασίας καθ 'όλη τη διάρκεια της προπόνησης, διατηρώντας παράλληλα μια ελάχιστη απόσταση τριών μέτρων από τους παίκτες ανά πάσα στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ