ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, σημαίνει γκολ με φάουλ

Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, σημαίνει γκολ με φάουλ
Τζοβίνκο

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο τρελαίνει κόσμο στο MLS μετρώντας 22 γκολ και 14 ασίστ σε 31 αγώνες! Τα 5 από τα 22 τέρματα είναι με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Δείτε τα όλα σε βίντεο!

Για να καταφέρεις έναν παίκτη σαν τον Τζοβίνκο να παρατήσει το Καμπιονάτο και την Ευρώπη για να πάει στην Αμερική και το MLS, χρειάζεσαι δυο πράγματα. Πρώτον ένα καλό λόγο για τον πείσεις και δεύτερον πολλά χρήματα.

Τα 7.000.000$ το χρόνο είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να σε κάνουν να πεις το "ναι" και ο 26άχρονος (τότε) Ιταλός μεσοεπιθετικός έβαλε... τζίφρα σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Torontο.

Θα πει κανείς πως το συγκεκριμένο ποσό είναι υπερβολικό για έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήταν βασικός στην Γιουβέντους. Μπορεί και να έχετε δίκιο, όμως στη πράξη ο Τζοβίνκο τα αξίζει και με το παραπάνω.

Τα πάντα όλα

Τι έχει κάνει ο "κοντός" στα 31 πρώτα του παιχνίδια με το Torontο; Μετρά 22 γκολ, έχει φτιάξει άλλα 14 και μάλιστα τα πέντε από τα 22 τέρματα του είναι με εκτελέσεις φάουλ.

Αυτός είναι ο λόγος που οι φίλαθλοι των "Reds" έχουν ξετρελαθεί μαζί του. Ας απολαύσουμε τις γκολάρες του Ιταλού με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Εσείς δείτε το φανταστικό γκολ του Ιταλού απέναντι στους New York RB όπου χόρεψε πεντοζάλη την αντίπαλη άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ