ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρούνεϊ "εκτόξευσε" την DC United (PHOTO)

D.C. United forward Wayne Rooney, right, chases the ball against Orlando City midfielder Dillon Powers (5) during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Aug. 12, 2018, in Washington. D.C. United won 3-2. (AP Photo/Nick Wass)
D.C. United forward Wayne Rooney, right, chases the ball against Orlando City midfielder Dillon Powers (5) during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Aug. 12, 2018, in Washington. D.C. United won 3-2. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Η DC United πέρασε σε άλλο επίπεδο μετά τη μεταγραφή του Γουέιν Ρούνεϊ. Δείτε τους αριθμούς της ομάδας του MLS πριν και μετά την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού. (PHOTO).

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε σε ηλικία 33 ετών να φύγει από την Premier League και να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Η απόφασή του δικαίωσε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την DC United, η οποία έχει "απογειωθεί" με την παρουσία του Βρετανού.

Πριν ο Ρούνεϊ πάει στην ομάδα της Ουάσινγκτον, ο απολογισμός ήταν 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Αφού υπέγραψε ο άλλοτε επιθετικός της Έβερτον και της Γιουνάιτεντ, έχει σημειώσει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει υποστεί και τρεις ήττες.

Πριν από τη μεταγραφή του Ρούνεϊ είχε συγκεντρώσει 11 βαθμούς και μετά 33. Όσο για τη διαφορά τερμάτων, πριν ήταν στο -6 και τώρα στο +13.

Ο Ρούνεϊ "εκτόξευσε" την DC United (PHOTO)

Ο Ρούνεϊ έχει παίξει σε 17 αγώνες με τη DC United, έχει σημειώσει εννέα γκολ, ενώ μετρά έξι ασίστ σε 1371 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της ανατολικής περιφέρειας με 44 βαθμούς (πρώτη είναι η Atlanta United με 66).

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ