ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέκαμ θέλει τον Μπέιλ στο Μαϊάμι

Real's Gareth Bale gestures during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real's Gareth Bale gestures during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει τον Γκάρεθ Μπέιλ στην ομάδα του στο Μαϊάμι, όπως αναφέρει αμερικάνικο δημοσίευμα. Μάλιστα, ετοιμάζει και πρόταση στη Ρεάλ για τον Ουαλό εξτρέμ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μετακόμισε αυτό το καλοκαίρι, παραμένοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης, τούτο όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει μελλοντικά περιβάλλον και να ταξιδέψει μάλιστα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δημοσίευμα του "Maxifoot" αναφέρει πως ο Ουαλός εξτρέμ της "βασίλισσας" βρίσκεται στο στόχαστρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ για λογαριασμό της ομάδας του στο Μαϊάμι και θα ήθελε να τον δει να γίνεται κάτοικος Φλορίντα.

Ο "Μπεκς" φέρεται μάλιστα έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον Φλορεντίνο Πέρεθ, ώστε να προκύψει deal και ο Μπέιλ να κάνει το βήμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφήνοντας την ισπανική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ