ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MLS και την ομάδα του Μπέκαμ ονειρεύεται ο Γκριεζμάν

France's Antoine Griezmann, right, celebrates after scoring a penalty kick during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
France's Antoine Griezmann, right, celebrates after scoring a penalty kick during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στη νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο MLS, εξέφρασε ο Αντουάν Γκριεζμάν και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Γάλλος επιθετικός.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος αγωνίζεται στην της Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενήθηκε σε ειδικό αφιέρωμα της εφημερίδας "L Equipe" μαζί με τους συμπατριώτες και συμπαίκτες του στους "ροχιμπλάνκος", Λουκας Ερναντεζ και Τομά Λεμάρ και επανέλαβε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και πως επιθυμεί να παίξει στη νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία θα ενταχθεί στο MLS το 2020.

"Εάν με θέλει στην ομάδα του, θα πάω. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο MLS. Μένει να δούμε, εάν η ομάδα μου θα είναι στο Μαϊάμι ή στο Λος Αντζελες. Είναι δύο καλές πόλεις. Μου αρέσει πολύ αυτή η κουλτούρα του θεάματος που υπάρχει στις ΗΠΑ", ανέφερε ο Γκριεζμάν.

AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ