ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετακομίζει στις ΗΠΑ ο Παούνοβιτς

Μετακομίζει στις ΗΠΑ ο Παούνοβιτς
SRDJAN STEVANOVIC/STARSPORTPHOTO ©

Δεν ήταν γραφτό για τον Βέλικο Παούνοβιτς να εργαστεί στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως το μέλλον προδιαγράφεται στο MLS.

Αν και έφτασε πολύ κοντά στο αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Βέλικο Παούνοβιτς έχασε τη θέση από τον Ιταλό, Αντρέα Στραμαστόνι. Όμως, το όνομα του Σέρβου έχει απήχηση στην ποδοσφαιρική αγορά, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ όπου έπαιξε ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια.

Η αμερικάνικη ιστοσελίδα FutbolMLS.com ισχυρίζεται ότι ο Παούνοβιτς συζητείται μεταξύ των διοικούντων την Φιλαδέλφεια Γιούνιον, για να αναλάβει προπονητής. Πρόκειται για μία ομάδα που ο 38χρονος αγωνίστηκε στο φινάλε της καριέρας του και δημιούργησε εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη και τους φιλάθλους της.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο νυν προπονητής, Τζιμ Κέρτιν, δεν έχει απολυθεί, ωστόσο δεν έχει καλά αποτελέσματα και δύσκολα θα αποφύγει την απόλυση. Ωστόσο, προσελήφθη ο πρώην παίκτης Έρνι Στιούαρτ ως τεχνικός διευθυντής και έχει προαναγγείλει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παούνοβιτς ρωτήθηκε για την προοπτική να εργαστεί στη Γιούνιον και απάντησε ότι "Χωρίς αμφιβολία θα ήταν εκπληκτικό να επιστρέψω στο MLS. Για μένα, θα ήταν μία καλή ευκαιρία να δουλέψω εκεί στο μέλλον, Οι ΗΠΑ μου φέρνουν ευχάριστες αναμνήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ