ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Ανακοίνωσε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain looks on during a Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug.1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Gonzalo Higuain looks on during a Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug.1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ με κάθε επισημότητα είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αφού η ομάδα του MLS ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού.

Το ταξίδι του Γκονσάλο Ιγκουαϊν στις ΗΠΑ επισημοποιήθηκε. Η Ίντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού, ο οποίος σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2022.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε συμφωνία με τον Γκονσάλο και να προσθέσουμε έναν πεπειραμένο σκόρ, ο οποίος έχει διακριθεί στις καλύτερες ομάδες και πρωταθλήματα του κόσμου" ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ Μαϊάμι, Πολ ΜακΝτόνα.

"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω την Ίντερ Μαϊάμι και τις προσπάθειες που έκανε την προσπάθεια για να με αποκτήσει. Θα είναι μία όμορφη εμπειρία στη ζωή μου. Ανυπομονώ για μία νέα εμπειρία, σε ένα νέο πρωτάθλημα και μία όμορφη πόλη. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ" τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιγκουαϊν.

Στην Ίντερ Μαϊάμι ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός θα συναντήσει τον Μπλεζ Ματουιντί με τον οποίο ήταν συμπαίκτης και στη Γιουβέντους.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ