ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Εάν φύγω, κανείς δεν θα θυμάται το MLS"

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo) AP

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απάντησε για την κίνησή του να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε φιλάθλους των Los Angeles FC, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει από το MLS και υποστήριξε ότι εάν γίνει αυτό κανείς δεν θ' ασχολείται με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η σεζόν στο MLS ολοκληρώθηκε για τους Los Angeles Galaxy, αφού γνώρισαν την ήττα με 5-3 από τους συντοπίτες Los Angeles FC για τα ημιτελικά των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο σούπερ σταρ των Galaxy, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν φανερά εκνευρισμός από τον αποκλεισμό, με αποτέλεσμα κάνει μία άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους των Los Angeles FC - τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα - οι οποίοι τον πίκαραν.

Ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει από το MLS και υποστήριξε ότι γίνει αυτό κανείς δεν θ' ασχολείται με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

"Κάτι μου είπαν. Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον, αλλά αυτό είναι σαν προπόνηση για μένα. Αυτό το γήπεδο είναι τόσο μικρό για μένα. Είναι σαν να πηγαίνω βόλτα σ' ένα πάρκο. Εάν μείνω θα είναι καλό για το MLS γιατί θα το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Εάν δεν μείνω, κανείς δεν θα θυμάται το MLS", υποστήριξε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Photo credits: AP Photo/Kelvin Kuo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ