ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκρουπ διασημοτήτων ιδρύει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στο Λος Άντζελες

Natalie Portman participates in the BUILD Speaker Series to discuss the film "Lucy in th Sky" at BUILD Studio on Wednesday, Oct. 2, 2019, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Natalie Portman participates in the BUILD Speaker Series to discuss the film "Lucy in th Sky" at BUILD Studio on Wednesday, Oct. 2, 2019, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) CHARLES SYKES/INVISION/AP

Σερίνα Γουίλιαμς, Νάταλι Πόρτμαν, Τζέσικα Τσάστεϊν ηγούνται ενός γκρουπ διασημοτήτων που έχει στόχο να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στο Λος Άντζελες με φόντο τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα του 2022.

Με στόχο το Λος Άντζελες να έχει ομάδα στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ (NWSL) το 2022, ένα γκρουπ διασημοτήτων με σπουδαίες ηθοποιούς και αθλήτριες προχωρά τις διαδικασίες για να ιδρύσει ένα club που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Η τενίστρια Σερίνα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της, η Νάταλι Πόρτμαν, η Έβα Λονγκόρια, η Τζέσικα Γκάρνετ, η Τζέσικα Τσάστεϊν, 14 πρώην αθλήτριες της εθνικής ομάδας της χώρας, άνθρωποι του τεχνολογικού τομέα και δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν σε αυτό το project χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό το όνομα της ομάδας, η βάση της και το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται.

" Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό, ένα κοινό πάθος, για να φέρουμε την αλλαγή. Την αλλαγή για τους αθλητές και τις αθλήτριες, την αλλαγή για τους οπαδούς και για την κοινότητα. Αυτή η αλλαγή ξεκινά σήμερα" ήταν η δήλωση της Τζούλι Ούρμαν, η οποία ηγείται ως πρόεδρος αυτού του project.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ