ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνήθηκε την πρόκληση για το All-Star Game του MLS ο Ιμπραχίμοβιτς

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson)
Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θ' αγωνιστεί απέναντι στην πρώην του ομάδα, Γιουβέντους, καθώς αρνήθηκε την πρόσκληση του MLS - έπειτα από ψηφοφορία - για να συμμετέχει στους All-Star.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τους MLS All-Stars στη "Mercedes-Benz" της Ατλάντα (2/8, 02:30), αλλά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς - ο οποίος σημείωσε τρία γκολ στη νίκη (4-3) των Los Angeles Galaxy απέναντι στην Orlando City - δεν θα βρίσκεται στους επίλεκτους της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

Ο 36χρονος Σουηδός φορ της Los Angeles Galaxy απέρριψε την πρόσκληση, καθώς τόνισε ότι προτιμά να παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα από το Λος Άντζελες. Έτσι, ο "Ίμπρα" δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2004 έως το 2006.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με ψήφισαν, αλλά η προτεραιότητά μου είναι να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί στα playoffs", υποστήριξε ο Σκανδιναβός.

Photo credits: AP Photo/Chris Carlson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ