ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχωρεί με διασυρμό ο Ρούνεϊ από το MLS

England's Wayne Rooney greets fans after his 120th cap, the international friendly soccer match between England and the United States at Wembley stadium, Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's Wayne Rooney greets fans after his 120th cap, the international friendly soccer match between England and the United States at Wembley stadium, Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποχαιρετά την DC Γιουνάιτεντ και το MLS μιας και η ομάδα του γνώρισε τον αποκλεισμό-διασυρμό από το Τορόντο στον πρώτο γύρο των playoffs. (VIDEO)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποχαιρετά το MLS και την DC Γιουνάιτεντ με διασυρμό, μιας και η ομάδα του γνώρισε τον αποκλεισμό από το Τορόντο στον πρώτο γύρο των playoffs, τρώγοντας πέντε γκολ.

Η DC Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 32' με σκόρερ τον Ντελγκάδο. Η ομάδα του Ρούνεϊ ισοφάρισε στο 93ο λεπτό σε 1-1 με τον Ροντρίγκεζ, όμως στην παράταση... έβρεξε γκολ.

Το Τορόντο με σκόρερ τους Λαριέα (93'), Οσόριο (95', 103') και ΝτεΛέον (105'), πήρε πανηγυρική πρόκριση στον επόμενο γύρο των playoffs

Ο Ρούνεϊ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο MLS, καθώς θα αναλάβει ρόλο παίκτη-προπονητή στην αγγλική Ντέρμπι Κάουντι.

Δείτε το VIDEO με τα γκολ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ