ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποβλήθηκε επ' αόριστον από το MLS ο κορυφαίος παίκτης του μήνα

Houston Dynamo goalkeeper Tyler Deric controls a shot by FC Dallas in the first half of an MLS soccer game, Wednesday, Aug. 23, 2017, in Frisco, Texas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Houston Dynamo goalkeeper Tyler Deric controls a shot by FC Dallas in the first half of an MLS soccer game, Wednesday, Aug. 23, 2017, in Frisco, Texas. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο κορυφαίος παίκτης του μήνα στο MLS αποβλήθηκε από τη λίγκα λίγες ημέρες μετά από την παραλαβή του βραβείου του, λόγω επίθεσης στη σύντροφό του.

Δυσάρεστη τροπή πήρε η καριέρα του Τάιλερ Ντέριτς, λίγες ημέρες μετά από την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη του MLS για τον μήνα Οκτώβριο.

Ο τερματοφύλακας της Χιούστον Ντάιναμο συνελήφθη το πρωί της Τρίτης με την υποψία της επίθεσης στη σύντροφό του. Ο 29χρονος φέρεται να χτύπησε με το κεφάλι τη φίλη του, με την οποία συζούν στο Τέξας.

Ο Ντέριτς προφυλακίστηκε, όμως, έμεινε ελεύθερος μετά από καταβολή εγγύησης 1.000 δολαρίων και η δίκη του είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο παίκτης αποκλείεται από όλες τις δραστηριότητες της ομάδας, ακόμα και από τις προπονήσεις, ενώ η λίγκα θα διενεργήσει δική της, ανεξάρτητη έρευνα και μέχρι τότε ανακοίνωσε ότι αποβάλλει τον παίκτη επ' αόριστον.

"Στηρίζουμε την απόφαση της λίγκας να αποβάλλει τον παίκτη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, που πρόκειται να αντιμετωπίσει την Πόρτλαντ Τίμπερς στα ημιτελικά των playoffs τη Δευτέρα, με το πρώτο παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0.

Photo credits: AP Photo/Tony Gutierrez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ