ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ζόρια" στην Τουρκία για Κλέιτον - Λεοζίνιο

"Ζόρια" στην Τουρκία για Κλέιτον - Λεοζίνιο
Κλέιτον

Σίλβα Κλέιτον και Σάλες Λεοζίνιο πήγαν το καλοκαίρι στην Τουρκία υπογράφοντας σούπερ συμβόλαια, αλλά αμφότεροι δεν είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και σκέφτονται τη διαδικασία της προσφυγής. Ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Τόσο ο Σίλβα Κλέιτον όσο και ο Σάλες Λεοζίνιο "πολιορκήθηκαν" το καλοκαίρι από ελληνικές ομάδες, αλλά αμφότεροι προτίμησαν να υπογράψουν στην Τουρκία, όπου τα συμβόλαια που τους έδιναν δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τα βρουν στη χώρα μας.

Ο Κλέιτον υπέγραψε στην Ελάζιγκσπορ αντί 350.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Λεοζίνιο στην Ντενίζλισπορ για 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, και οι δύο τουρκικές ομάδες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και χρωστούν 2-3 μισθούς και στους δύο. Ναι μεν τα μπόνους για τα οποία είχαν συμφωνήσει τούς καταβάλλονται, όχι όμως και οι μισθοί. Οι Βραζιλιάνοι δεν είναι ευχαριστημένοι από την κατάσταση που έχουν συναντήσει και αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, τότε δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά σε βάρος των ομάδων τους.

Εκφράζεται πάντως η εκτίμηση ότι οι όποιες εκκρεμότητες θα διευθετηθούν. Αν όχι, τόσο ο Λεοζίνιο όσο και ο Κλέιτον θα προσπαθήσουν αρχικά να φτάσουν σε έναν συμβιβασμό με Ντενίζλισπορ και Ελάζιγκσπορ, ώστε να μείνουν ελεύθεροι δίχως το... πράγμα να φτάσει στα άκρα. Η Ελάζιγκσπορ είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος (δεύτερη κατηγορία), με τον Κλέιτον να μετρά 10 συμμετοχές και 2 γκολ σε 13 παιχνίδια. Η Ντενιζλίσπορ, που και αυτή μετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, είναι προτελευταία (17η) και ο Λεοζίνιο έχει παίξει σε 9 αγώνες.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ