ΤΟΥΡΚΙΑ

Συμπαίκτης με Τζαβέλλα στην Τουρκία ο Μανιάτης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Μανιάτης EUROKINISSI SPORTS

Σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ ήρθε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 31 ετών διεθνής μέσος θα υπογράψει μέσα στην εβδομάδα διετές συμβόλαιο και θα συναντήσει στην ίδια ομάδα τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Πρόθεση του Γιάννη Μανιάτη εξ' αρχής, από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν, ήταν να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης κινήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά ο διεθνής χαφ προτίμησε τη λύση της Τουρκίας!

Ο 31 ετών μέσος ήρθε σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ένας ακόμη Έλληνας, ο Γιώργος Τζαβέλλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανιάτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο μέσα στις επόμενες μέρες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει εκτός των συνόρων, αφού είχε προηγηθεί το πέρασμα από τη Σταντάρ Λιέγης, το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016. Η Αλάνιασπορ συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέλαβε τη 12η θέση (σε 18 ομάδες), συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Η καριέρα του Μανιάτη ξεκίνησε από τη Θήβα. Ακολούθησε ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έκανε τα καλύτερά του χρόνια, παίζοντας στο Champions League.

Με την Εθνική Ελλάδας μετρά 58 συμμετοχές και 1 γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ