ΤΟΥΡΚΙΑ

Χαμός στην Αντάλιασπορ με 50 μέλη της θετικά στον κορονοϊό

Antalyaspor's Lukas Podolski, right, celebrates with teammates after scoring a goal which was later disallowed, during a Turkish Super League soccer match between Antalyaspor and Kayserispor in Kayseri, Turkey, Sunday, Feb. 9, 2020. Podolski played his first match for Antalyaspor. (AP Photo)
Antalyaspor's Lukas Podolski, right, celebrates with teammates after scoring a goal which was later disallowed, during a Turkish Super League soccer match between Antalyaspor and Kayserispor in Kayseri, Turkey, Sunday, Feb. 9, 2020. Podolski played his first match for Antalyaspor. (AP Photo) AP PHOTO

Στον αέρα βρίσκεται η αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Αντάλιασπορ για την τουρκική Super Lig, καθώς όπως έγινε γνωστό βρέθηκαν θετικοι στον κορονοϊό 50 μέλη της ομάδας από την Αντάλια.

Ο κορονοϊός όχι απλά χτύπησε την πόρτα της Αντάλιασπορ αλλά έφερε έντονη αναστάτωση εντός της ομάδας. Και αυτό γιατί στην τελευταία σειρά από τεστ στην οποία υποβλήθηκαν οι άνθρωποί της, βρέθηκαν 50 θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μετά από την ανακοίνωση των θετικών κρουσμάτων, η πτήση στην οποία θα επέβαιναν οι άνθρωποι της Αντάλιασπορ για το ματς πρωταθλήματος με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκε, και αναμένεται όλοι να υποβληθούν σε δεύτερο γύρο εξετάσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν αποκλειστεί όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι του προπονητικού κέντρου, με το ματς με την Μπεσίκτας στο "Vodafone Park" να είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ