ΤΟΥΡΚΙΑ

Τριάρα στη Φενέρμπαχτσε με Μπακασέτα - Σιώπη η Αλάνιασπορ

Τριάρα στη Φενέρμπαχτσε με Μπακασέτα - Σιώπη η Αλάνιασπορ

Με βασικούς τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη η Αλάνιασπορ, νίκησε 3-1 με ανατροπή τη Φενέρμπαχτσε και βρίσκεται στην πρώτη θέση της τουρκικής Super Lig με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/9) η Αλάνιασπορ υποδέχτηκε τη Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Ερόλ Μπουλούτ χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα τους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα, οι οποίοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο.

Η Αλάνιασπορ παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 39' με γκολ του Ciğerci, τελικά επικράτησε με 3-1! Ο Παπίς Σισέ σκόραρε στο 45'+3' και στο 46' από ασίστ του Μπακασέτα, ενώ το τρίτο τέρμα σημειώθηκε στο 62' από τον Φερνάντες. Μάλιστα ο Μπακασέτας λίγο έλειψε να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε στο οριζόντιο και έξω.

Στον πάγκο έμεινε για την Αλάνιασπορ ο τρίτος Έλληνας της... παρέας, Γιώργος Τζαβέλλας. Η Αλάνιασπορ έχει κατακτήσει πλέον τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι μόνη πρώτη στην τουρκική Super Lig, ενώ η δεύτερη Ρίζεσπορ του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα είναι στο -4. Η Φενέρμπαχτσε είναι τρίτη με επτά βαθμούς.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ