ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Μπασάκσεχιρ στέλνουν τον Σκρτελ οι Τούρκοι

Slovakia's Martin Skrtel pauses during  a press conference at the training center in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. (AP Photo/ Lukas Grinaj)
Slovakia's Martin Skrtel pauses during a press conference at the training center in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. (AP Photo/ Lukas Grinaj) AP

Η τουρκική εφημερίδα "Sabah" αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Σλοβάκος αμυντικός, Μάρτιν Σκρτελ, συμφώνησε με την Μπασάκσεχιρ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Από τη Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει, αλλά στην Τουρκία θα παραμείνει ο Μάρτιν Σκρτελ. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν στη γειτονική χώρα, με την εφημερίδα "Sabah" να αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Σλοβάκος αμυντικός συμφώνησε με την Μπασάκσεχιρ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τουρκικός σύλλογος συμφώνησε σε όλα με τον άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ και πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα μετακίνησής του στον Ολυμπιακό.

Ο Σκρτελ έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ και το όνομά του ακουγόταν έντονα για τους Πειραιώτες, όμως αποφάσισε να παραμείνει στην Τουρκία και να αλλάξει περιβάλλον. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι στρέφονται στις άλλες επιλογές του για τη θέση του βασικού σέντερ μπακ.

AP Photo/ Lukas Grinaj

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ