ΤΟΥΡΚΙΑ

Ροντρίγκες: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, πέρασα δυο υπέροχα χρόνια"

Ροντρίγκες: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, πέρασα δυο υπέροχα χρόνια"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έδωσε συνέντευξη στην "Galatasaray TV" και μίλησε για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και τα μεγάλα όνειρα που έχει δίπλα στον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. "Διψασμένος ο Τούντορ, θα πετύχει πολλά με αυτόν η Γαλατά".

Με αφορμή το ντέρμπι της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας τη Δευτέρα, ο Γκάρι Ροντρίγκες παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Γαλατά και είπε πολλά και ενδιαφέροντα, τονίζοντας πως στον ΠΑΟΚ πέρασε δύο υπέροχα χρόνια. Παράλληλα, έπλεξε και το εγκώμιο του Ίγκορ Τούντορ. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το πώς αποφάσισε να πάει στη Γαλατά: "Χάρηκα πολύ όταν ήρθε η πρόταση από τη Γαλατασαράι. Ήξερα καλά την ομάδα. Η Γαλατά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος τον οποίο γνωρίζουν οι πάντες. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Τώρα, είναι σπουδαίο για μένα να παίξω σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου εδώ και να δω τι θα φέρει το μέλλον".

Για τη δυσκολία στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν εύκολο να αφήσω τον ΠΑΟΚ και να έρθω εδώ, γιατί ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου. Υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να τακτοποιήσω να γίνει η μεταγραφή μου. Είμαι τελικά χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ατμόσφαιρα στην υποδοχή μου στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με την παρουσία των δημοσιογράφων και των οπαδών ήταν απίστευτη. Ήταν μία υπέροχη στιγμή για μένα. Κάτι τέτοιο σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ σημαντικός".

Για τα όσα έζησε στην καριέρα του μέχρι σήμερα και τους στόχους με τη Γαλατά: "Κάθε χώρα έχει το δικό στυλ ποδοσφαίρου. Η Ισπανία έχει ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου με τους καλύτερους παίκτες. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα που έπαιξα εκεί. Η Βουλγαρία και η Ελλάδα με βοήθησαν να ανδρωθώ ποδοσφαιρικά. Είχα δύο υπέροχα χρόνια σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι εμπειρίες μου έχουν προσφέρει πολλά. Σ' αυτές τις εμπειρίες οφείλω αυτό που είμαι σήμερα και είμαι χαρούμενος. Τώρα είμαι στην Τουρκία, τα πράγματα είναι διαφορετικά στη Γαλατά. Πρέπει να είμαστε πρωταθλητές. Πλέον είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, χαίρομαι που είμαι δίπλα σε παίκτες όπως ο Νάιτζελ ντε Γιονγκ και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ".

Για τον πώς προσπαθεί να βελτιώνει τον εαυτό του: "Πήρα μεταγραφή στη Γαλατά γιατί έδειξα τις ικανότητές μου. Ξέρω ότι είμαι καλός παίκτης στην επίθεση, φυσικά, όμως, θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά. Ξέρω ότι δεν είμαι πολύ νέος, αλλά ήρθα για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι το πάθος μου... Θέλω να δείξω ποιος πραγματικά είναι ο Ροντρίγκες. Ξέρω τις αδυναμίες μου. Είμαι ένα μήνα στην Κωνσταντινούπολη και δίνω καθημερινά ό,τι χρειάζεται για αν γίνω καλύτερος. Θα δείξω στον κόσμο ότι έχωνα δώσω πολλά περισσότερα".

Για τη νέα συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ, που τον είχε προπονητή και στον ΠΑΟΚ: "Δούλεψα με τον Τούντορ στον ΠΑΟΚ, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Είναι ένας προπονητής που περιμένει πολλά από τους ποδοσφαιριστές του και δουλεύει σκληρά. Είναι πεινασμένος να γίνει ένας ακόμα μεγαλύτερος προπονητής γιατί ήταν μεγάλος παίκτης όταν αγωνιζόταν. Είναι καλό για την Γαλατάσαραϊ που τον έχει, θα δουλέψουμε πολύ καλά. με αυτόν η Γαλατάσαραϊ θα πετύχει πολλά πράγματα. Οι περισσότερες αναμνήσεις μου με τον Ίγκορ Τούντορ είναι από το Europa League, δεν θα ξεχάσω ποτέ τη εκτός έδρας νίκη μας επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και το παιχνίδι στην έδρα μας που έληξε ισόπαλο".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ