ΤΟΥΡΚΙΑ

Προβάδισμα με Φαν Πέρσι η Φενέρμπαχτσε

Προβάδισμα με Φαν Πέρσι η Φενέρμπαχτσε

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ προηγήθηκε 2-0 στο 11ο λεπτό, αλλά η Φενέρμπαχτσε κατάφερε στο 61' να ισοφαρίσει (2-2) με τον Φαν Πέρσι και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό (video)

Ο πρώτος ημιτελικός του τουρκικού κυπέλλου (Türkiye Kupası) μεταξύ των Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ και Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2, έτσι η "Φενέρ" απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς στο με τέρματα του Τζενγκίζ Ουντέρ το σκορ ήταν 2-0 στο 11', με αυτογκόλ του Ατάμα έγινε το 2-1 στο 12' και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 61', με εξαιρετική κεφαλιά.

photo: Fenerbahçe SK twitter

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ: Φαρούκ Τσακίρ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Επουρεάνου, Ατάμα, Ερέν Αλμπαϊράκ, Μαχμούτ Τεκντεμίρ (35' Χόλμεν), Εμρέ Μπελόζογλου, Βίστσα, Τζενγκίζ Ουντέρ, Μουσταφά Πεκτεμέκ (75' Μεχμέτ Μπατντάλ), Αντεμπαγιόρ (68' Μάρσιο Μοσορό).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Σενέρ Εζμπαϊρακλί, Σκρτελ, Κιερ (23' Νόιστεντερ), Ισμαΐλ Κιοϊμπασί, Οζάν Τουφάν, Μεχμέτ Τοπάλ, Σόουζα (74' Σαλίχ Ουτσάν), Λενς, Σαεσού, Φαν Πέρσι (74' Μουσά Σο).

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ - Φενέρμπαχτσε 2-2 (7' και 11' Τζενγκίζ Ουντέρ / 12' αυτ. Ατάμα, 61' Φαν Πέρσι)

Πέμπτη

Κασίμπασα - Κόνιασπορ (20:45)

*οι ρεβάνς στις 16 και 17 Μαΐου

Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ - Φενέρμπαχτσε 2-2

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ