ΤΟΥΡΚΙΑ

Ολυμπιακός: Φουλάρουν για Ομάρ οι Τούρκοι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φουντώνουν οι πληροφορίες ότι τόσο η Γαλατασαράι όσο και η Φενέρμπαχτσε έχουν καταθέσει πρόταση για τον μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η Γαλατασαράι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Την Πέμπτη (30/4) ο Γάλλος δημοσιογράφος Manu Lonjon ανέφερε ότι η "Τσιμ Μπομ" έχει καταθέσει πρόταση στον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού.

Η Γαλατά διαθέτει τον Βραζιλιάνο Μαριάνο στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά από ό,τι φαίνεται πρόκειται να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή έχει δείξει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαχτσε. Ότι και εκείνη έχει καταθέσει πρόταση. Οι άνθρωποι της Φενέρ δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Χιλιανού Μαουρίσιο Ίσλα και γι' αυτό σκοπεύουν να κινηθούν για δεξιό μπακ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και τα χρήματα που φέρεται να ζητά μέσω του αδερφού του και ατζέντη του, Ρασίντ, είναι 5-6 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά και signing fee (πριμ υπογραφής) 1 εκατ. ευρώ.

Ο Νορβηγός έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει τη μεγάλη του επιθυμία να μείνει στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίζεται από το 2014, με ένα ενδιάμεσο... διάλειμμα στη Χαλ. Φέτος με τους "ερυθρόλευκους" έχει παίξει σε 38 παιχνίδια και έχει σημειώσει ένα γκολ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ