ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Κάριους "έκαψε" την Μπεσίκτας με δυο νέες γκάφες

FILE - In this May 26, 2018, file photo, Liverpool goalkeeper Loris Karius reacts after Real Madrid's Gareth Bale scored during the Champions League final soccer match at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine. Doctors based in Boston have concluded Karius sustained a concussion during last months Champions League final that would have affected his performance. (AP Photo/Sergei Grits, File)
FILE - In this May 26, 2018, file photo, Liverpool goalkeeper Loris Karius reacts after Real Madrid's Gareth Bale scored during the Champions League final soccer match at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine. Doctors based in Boston have concluded Karius sustained a concussion during last months Champions League final that would have affected his performance. (AP Photo/Sergei Grits, File) AP PHOTO/SERGEI GRITS, FILE

Ο Λόρις Κάριους αποχαιρέτησε το 2018 με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθως είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην τελευταια ήττα της Μπεσίκτας με δύο "χοντρά" λάθη κάτω από την εστία (VIDEOS).

Αν πίστεψε ότι φεύγοντας από την Λίβερπουλ θα ξόρκιζε τα φαντάσματα που θα τον καταδίωκαν (βλ.λάθη στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης) και θα έκανε μία νέα και φρέσκια αρχή, μάλλον γελάστηκε ο Λόρις Κάριους.

Απόδειξη οι πρώτοι μήνες της παρουσίας του στην Τουρκία, με τον Γερμανό γκολκίπερ να εξακολουθεί να είναι ασταθής, υπερασπιζόμενος τώρα την εστία της Μπεσίκτας, και να κλείνει τη χρονιά με εφιαλτικό τρόπο.

Στο εκτός έδρας ματς με την Κασίμπασα, οι "αετοί" ηττήθηκαν με 4-1 και κατρακύλησαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας εννέα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ, με τον ίδιο να έχει πολύ μεγάλη ευθύνη στα μισά γκολ που δέχτηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο μετέτρεψε μία απόκρουσή του σε... ασίστ για τον αντίπαλο μπροστά σε κενή εστία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα του σε ένα φαινομενικά εύκολο σουτ που του έγινε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Τα δύο λάθη του Κάριους στο Κασίμπασα-Μπεσίκτας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ